Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Європейська Солідарність» розцінює дії ДБР щодо Бірюкова та 95-Ї бригади як спроби дискредитувати захисників України

  • 27.06.2019, 08:51
  • 449

В той час, коли голова Держаного бюро розслідувань Роман Труба рапортував про відкриття кримінального провадження щодо закупівлі майна чиновниками Міністерства оборони, відбулися обшуки у розташуванні легендарної 95-ї Житомирської окремої десантно-штурмової бригади.

Про це повідомляє прес-служба «Європейської Солідарності».

Раніше також обшуки відбулися у помешканні відомого волонтера, громадського діяча і кандидата в народні депутати від «Європейської Солідарності» Юрія Бірюкова. Який ніколи не був чиновником і не може бути підслідним ДБР.

Тому «Європейська Солідарність» розцінює дії ДБР щодо захисників України як спробу дискредитації колишнього і нинішнього командування однієї з найкращих частин Збройних Сил України та намаганням послаблення її боєздатності.

Принагідно обурює факт, що екс-заступник глави Адміністрації президента Януковича і друг олігарха Ігоря Коломойського Андрій Портнов відверто заявляє, що він є одним з ініціаторів даних обшуків, здійснених в українських волонтерів та військових.

«Європейська Солідарність» вважає, що реваншисти уже не приховують: вони мають безпосередній вплив на нову владу та контролюють правоохоронні органи. Крім того, оскільки колишній командир 95-ї бригади Герой України Михайло Забродський, як і Юрій Бірюков, входить до передвиборчого списку партії, ми розцінюємо сьогоднішні обшуки також як демонстраційно-показовий тиск на «Європейську Солідарність».

Партія «Європейська Солідарність» і надалі стоятиме поряд з українськими патріотами та героями України, які продовжують навіть в цей тривожний час боронити країну від ворога, і захищати їх. Реванш не пройде!" - наголошується у повідомленні.

Схожі новини