Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Миколаєві партії Зеленського і Медведчука зареєстровані за однаковою адресою і в одному кабінеті

  • 24.06.2019, 19:53
  • 906

Партії «Слуга народу» і «Опозиційна платформа «За життя» зареєстрували свої обласні організації в Миколаївській області за однаковою адресою - офіс №424 по проспекту Центральному, 67.

Відповідна інформація опублікована на офіційному сайті Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області, повідомляє місцеве видання «НикВести».

У документі вказується, що обидві партійні організації мають однакову юридичну адреса в кабінеті № 424 офісного центру «Інпроектсервіс» на перетині проспекту Центрального і вулиці Фалєєвська в Миколаєві.

Всеукраїнську організацію партії президента України Володимира Зеленського очолює Дмитро Разумков, № 1 виборчого списку «Слуга народу» на позачергових парламентських виборах.

Політраду партії «Опозиційна платформа «За життя» очолює Віктор Медведчук, кум президента Росії Володимира Путіна і № 3 виборчого списку партії.

Медведчук публічно критикує нового президента України Володимира Зеленського. 19 червня в інтерв'ю Бі-бі-сі він заявив, що позиція команди Зеленського щодо врегулювання відносин з Росією «убога» і «непрофесійна».

24 червня видання «Наші гроші» опублікувало розслідування про те, як люди з оточення Зеленського ведуть загальний будівельний бізнес разом з представниками партії Медведчука «Опозиційна платформа «За життя».

Схожі новини