Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Михальчишин з позиції сусіда розкритикував Вакарчука

  • 22.06.2019, 15:31
  • 1 964

Напередодні цих виборів, я якось збентежений тим, що ми чуємо про нові обличчя, наприклад, від мого колишнього сусіда і друга Святослава Вакарчука, якому 44 роки, який був депутатом Верховної Ради, а батько його був міністром освіти. Можливо, найкращим за всю історію незалежної України. Але ці люди глибо з системи.

Як повідомляє ZIK, про це в ефірі інформаційно-політичного інтерактивного ток-шоу «Народ проти» заявив експерт із питань безпеки Юрій Михальчишин.

Гість ток-шоу підкреслив: запит на «нові обличчя» — це нормальна частина очікування усіх притомних людей перед кожними наступними виборами в країні.

«Але напередодні цих виборів, я якось збентежений тим, що ми чуємо про нові обличчя, наприклад, від мого колишнього сусіда і друга Святослава Вакарчука, якому 44 роки, який був депутатом Верховної Ради, а батько його був міністром освіти. Можливо, найкращим за всю історію незалежної України.

Але ці люди глибо з системи. Це люди, які складали і політичну, і наукову еліту країни. Але зараз раптом виявляється, що вони все перекреслюють, що було, і кажуть, що якісь фантомні «нові обличчя» все змінять", — зауважив Юрій Михальчишин.

Та насправді, продовжив експерт, це все «фуфломіцин», яким хочуть лікувати українські хвороби — кризу і стагнацію.

«А цього робити не потрібно. Тому що потрібні не просто нові, а потрібні розумні, ефективні і дієві. От повернути інтелект у політику — це те, чим треба зайнятися на цих виборах», — акцентував пан Михальчишин.

Схожі новини