Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Путін заборонив авіаперевезення росіян у Грузію

  • 22.06.2019, 13:15
  • 481

Президент Росії Володимир Путін підписав указ про заборону перевезення російських громадян до Грузії, де відбуваються масові протести. Відповідна інформація міститься на сайті Кремля.

Про це повідомляє ТСН.

У тексті документа йдеться, що від 8 липня поточного року російським авіакомпаніям тимчасово забороняється перевозити громадян з Росії в Грузію «з метою забезпечення національної безпеки». Указ вже набув чинності, бо був підписаний. Термін заборони у ньому не вказаний.

Окрім цього, туристичним операторам РФ рекомендовано не продавати тури до Грузії на час дії заборони. Також Путін дав доручення уряду допомогти росіянам, які перебувають у Грузії, повернутися додому.

Російські авіакомпанії почали виконувати указ Путіна про заборону авіарейсів до Грузії, повідомляє «Європейська правда» з посиланням на Rustavi2.

Продаж квитків у Грузію закрили авіакомпанії «Смарт», «Победа», Red Drive і This 7, сказано в матеріалі.

Згідно з наказом, російські авіакомпанії повинні припинити подорожі до Грузії з 8 липня.

Нагадаємо, через скандал із російськими депутатами, які з’явилися у грузинському парламенті, у четвер ввечері в Тбілісі почалися масові протести. Опозиція висунула вимогу про відставку спікера, голів МЗС та прикордонної служби, а згодом спробувала взяти штурмом парламент.

Протестувальники кажуть, що Путін отримає лише одне повідомлення від грузинів, і це буде «Путін — х. ло». Вони вигукували цю фразу протягом кількох хвилин під парламентом.

Схожі новини