Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Можу пофарбувати ларьок: Коломойський розповів, як готовий інвестувати в інфраструктуру Донбасу

  • 21.06.2019, 19:34
  • 908

Олігарх Ігор Коломойський у відповідь на слова президента заявив, що в рамках відновлення інфраструктури Донбасу готовий "пофарбувати ларьок або два".

Про це передає «Новое время».

За позовом ПриватБанку британський суд дав право Коломойському витрачати на потреби в повсякденному житті не більше 20 тисяч фунтів стерлінгів на тиждень.

«У той момент, коли президент про це заявив, я ще про це не знав», — сказав Коломойський.

Він також зазначив, що може розпоряджатися обмеженим обсягом коштів.

«На залишок від 20 тис. фунтів на тиждень можу пофарбувати ларьок або два», — сказав Коломойський.

Він підкреслив, що не бачився із Зеленським, його не запрошували в Адміністрацію президента і сам він теж не шукав зустрічі з главою держави. Тому, за словами олігарха, що саме має на увазі Зеленський, він не знає, і порадив уточнити це у президента.

20 червня під час виступу на зустрічі з бізнес-спільнотою в Києві Зеленський заявив про домовленість з Коломойським про те, що олігарх буде «вкладати дуже великі гроші в інфраструктуру Донбасу».

Крім того, Зеленський повідомив, що олігарх Віктор Пінчук буде займатися проблемами соціальної допомоги всім військовослужбовцям, а з олігархом Рінатом Ахметовим вдалося домовитися про, скасування формули Роттердам+ і інвестиції в медицину, дороги та інфраструктуру на Донбасі.

Схожі новини