Передплата 2024 ВЗ

У Запоріжжі затримали фотографа, який ґвалтував 2-річну дитину

  • 20.06.2019, 15:58
  • 930

Пояснюючи свої дії, зловмисник вказав, що ґвалтував дитину для власного задоволення та знімав все це на відео. Порноконтент поширював у тематичних групах в мережі.

Про це повідомили у пресслужбі кіберполіції.

«Близько року тому для збагачення власної колекції дитячої порнографії, а також власного задоволення, зловмисник зґвалтував на той момент 2-річну дівчинку. Помітивши, що вона не розповіла про це матері, чоловік ще декілька разів ґвалтував дитину. При цьому свої дії він знімав на фото та відеокамеру», — йдеться у повідомленні.

Як з’ясували правоохоронці, чоловік працював незалежним фотокореспондентом, підробляв фотозніманнями на дитячих святах та спортивних змаганнях, а також був учасником багатьох закритих груп, де учасники поширювали контент із винятково дитячою порнографією.

За даними кіберполіції, фото та відео зі змагань, а також зґвалтування 2-річної дитини чоловік поширював у цих групах. Крім того, він мав відеоархів з дитячою порнографією, який зберігав як на власних носіях, так і у хмарному сховищі. Подібні відео він поширював серед громадян України та іноземців. Під час обшуку у чоловіка вилучили техніку, на якій зберігався протиправний контент, і відправили її на експертизу.

Своєю чергою сам зловмисник підтвердив, що ґвалтував дитину, і пояснив, що робив це для власного задоволення.

Наразі чоловіка заарештовано на 60 діб та вже оголошено про підозру. Відкрито кримінальне провадження за ст. 153 (Сексуальне насильство) К К України. Йому загрожує до 10 років ув’язнення.

Схожі новини