Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Резонансна ДТП в Ужгороді: водійці-мажорці обрали запобіжний захід

  • 17.06.2019, 16:55
  • 1 086

Підозрювану в резонансній ДТП на Слов'янській набережній у м. Ужгороді Яну Кострабу взято під варту строком на 60 діб без можливості внесення застави. ЗМІ вже охрестили фігурантку аварії ужгородською «Зайцевою».

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на прес-службу прокуратури Закарпатської області.

21-річна уродженка м. Свалява, Закарпатської області підозрюється у тому, що керуючи автомобілем «Porsche Cayenne», порушивши правила дорожнього руху, допустила виїзд на смугу зустрічного руху, де зіткнулася з автомобілем «Ford focus».

Зазначається, що дівчина тимчасово проживає в Ужгороді та навчається в одному з ВНЗ області.

Водія «Ford focus» госпіталізовано з важкими травмами до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

За погодження процесуального прокурора, слідчими ГУНП в Закарпатській області 21-річній уродженці м. Свалява повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 К К України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили потерпілому тяжкі тілесні ушкодження). У справі призначено ряд експертиз та триває подальше досудове слідство.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що під час засідання стало відомо, що Костраба тричі провалила екзамен з отримання водійських прав. Підозрювана не заперечувала причетність до скоєного, визнала провину та попросила пробачення.

Схожі новини