Передплата 2024 «Добрий господар»

Геращенко закликала Гройсмана «не грати у піддавки»

  • 17.06.2019, 14:50
  • 575

Народний депутат України Ірина Геращенко закликала колег з демократичного табору вести передвиборчу кампанію гідно і по-європейськи, а не принижувати тих, з ким ще вчора були в одній команді.

Про це Ірина Геращенко написала на своїй сторінці у Facebook.

Зважаючи на згадки Геращенко про «кастинг на посаду майбутнього прем’єр-міністра», вона зверталась насамперед до Володимира Гройсмана.

«Деякі політики розпочали кастинг на посаду майбутнього прем’єр-міністра. Прикро, що при цьому втрачається здоровий глузд і гідність. Прикро, що дехто з українських політиків має диплом, але має проблеми з освітою. Бо інакше пам’ятали б уроки сторічної давнини, коли амбіції і чвари, недалекоглядність, взаємні образи і невміння об’єднатися знищили шанс України на незалежність», — написала Геращенко.

Вона також додала, що намагання виставити себе у вигідному світлі шляхом приниження опонентів — не відповідає європейським практикам та є приниженням для України.

«Боляче спостерігати, як люди різних політичних поколінь і досвіду, сповідують спільну стару політичну культуру — приниження опонентів, зраду вчорашніх товаришів, неповагу до команд, які формували їх професійний кар’єрний ріст і успіх, нівелювання досягнень, що принижує Україну. Це точно не відповідає європейським практикам і правилам, це точно не нова політика. Не „грати в чужій команді“ — не синонім грати в піддавки з ворожою Україні командою. Чи синонім?», — зазначила Геращенко.

Вона також закликала колег по парламенту зберігати гідність і не залишити шансів для реваншу через внутрішні чвари.

«Закликаю всіх партнерів по демократичному табору: давайте пройдемо виборчу кампанію гідно. Без взаємознищення і переходу на персоналії. Бо інакше переможе третій. Й це точно буде чужа команда. Ворожа Україні. З повагою, цей мій заклик — до всіх», — наголосила Геращенко.

Схожі новини