Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Бив і зраджував: молодий коханець Ані Лорак "прославився" шлюбом із відомою співачкою

  • 15.06.2019, 17:15
  • 2 992

Ані Лорак представила свого нового бойфренда Єгора Гліба і серйозно схвилювала мережу. Фани 40-річної української співачки, яка активно будує кар'єру в РФ, після публікації красномовного спільного фото в її Instagram розділились у поглядах на визнання романа із 26-річним музикантом.

Зазначимо, що репутація у хлопця скандальної артистки — не ідеальна, пише РБК-Styler.

Пару пов'язують не лише українське коріння та сфера роботи (Єгор є саунд-продюсером лейблу Black Star) разом із місцем проживання в російській столиці, вони обидва розлучені і мають дітей. У Ані Лорак є дочка Софія від колишнього шлюбу з Муратом Налчаджіоглу, а у Гліба є син від екс-дружини — 6-річний Даніель.

Кілька років тому новий коханий Кароліни розірвав шлюб з популярною співачкою Тетяною Решетняк, відомою меломанам як TAYANNA, яка двічі пробувала сили в нацвідборах на «Євробачення». До речі, вона землячка Ані Лорак — з Чернівців, а малою батьківщиною Куєк є місто Кіцмань в Чернівецькій області.

Додамо також, що на початку творчої кар'єри (брала участь в групі «Гарячий шоколад») Решетняк писала пісні для Ані Лорак.

У Єгора і Тетяни різниця у віці 8 років. Вони зв'язали себе узами шлюбу, коли їй було 26, а йому — 18. Сімейне життя музикантів тривала всього три роки.

Спочатку TAYANNA розповідала в ЗМІ, що причиною розриву стала різниця у віці: мовляв, чоловікові хотілося жити на повну, він нерідко зникав на тривалий час. Проте нещодавно Тетяна зізналася, що Єгор піднімав на неї руку і неодноразово зраджував з іншими жінками. Втім, Решетняк вирішила зберегти з екс-чоловіком дружні стосунки заради сина, якого Гліб дуже любить, завалює подарунками і часто відвідує.

Артистка впевнена, то дитина не повинна ставати заручником розбрату між батьками, проте відчувати себе потрібною їм обом.

Про насильство в сім'ї артистка відверто розповіла в інтерв'ю Маші Єфросиніній в проекті «Іспит» у березні.

«Мені зраджували, і не однарозово, мій чоловік. Я знаю, як це. І по сьогодні я не можу пробачити, хоча ми вже давно не живемо разом», — ошелешила Решетняк.

Відповідаючи на уточнююче питання, чи стало це причиною їх розлучення, Тетяна розповіла, що Єгор ще й бив її.

«Це найбільша рана, яка може бути у жінки. Через зраду, і через те, що на тебе піднімають руку… Я ще не звільнилася від цієї болі і образи, вона в мені й досі живе… Не будемо говорити про градацію, як він бив, але це було».

Схожі новини