Передплата 2024 ВЗ

Поліцейські підстрелили 5-річного хлопчика після святкування випускного своїх дітей

  • 05.06.2019, 08:13
  • 572

Поліцейські, які підстрелили 5-річного Кирила Тлявова з Переяслав-Хмельницького на Київщині, в той день святкували випускний своїх дітей.

Це був і привід для них випити спиртного, повідомляє ТСН.

«Вони святкували не підвищення (свого колеги), а випускний своїх дітей. Справді, коли вони виконали стрілянину під будинком, то поїхали далі святкувати. Їх затримали у центрі міста, я особисто», — розповів в.о. начальника поліції Переяслава-Хмельницького Андрій Медуниця.

Нагадаємо, 31 травня в Переяслав-Хмельницькому Київської області двоє патрульних Іван Приходько та Володимир Петровець напідпитку влаштували стрілянину з вогнепальної зброї по металевих банках та інших предметах, розташованих у місці, де могли перебувати люди. Вони влучили у 5-річного хлопчика Кирила Тлявова, який перебував на дитячому майданчику біля будинку. Дитину госпіталізували. 3 червня хлопчик помер у столичній лікарні.

Патрульні підозрюються у грубому порушенні громадського порядку, вчиненому із застосуванням вогнепальної зброї групою осіб (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України) та в умисному вбивстві малолітньої дитини, вчиненому групою осіб (п. п. 2, 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України). 4 червня, суд обрав запобіжні заходи обом підозрюваним у вигляді тримання під вартою до 30 липня без альтернативи внесення застав.

Схожі новини