Передплата 2024 «Добре здоров’я»

ПриватБанк запустив кредитування під депозити підприємців

  • 04.06.2019, 12:02
  • 816

ПриватБанк запустив послугу кредитування підприємців і малого бізнесу за спрощеною процедурою отримання позики під депозит.

Як повідомив керівник напрямку обслуговування МСБ Сергій Клюєв, спрощена процедура дозволяє отримати банківський кредит за 30−40 хвилин, причому таймінг зарахування позикових коштів залежить цілком від швидкості підписання документів клієнтом банку.

«Клієнти банку часто використовують «Кредит під депозит» як зручну альтернативу операціями фінансової допомоги, оскільки згідно з роз’ясненнями ДФС сума поворотної фінансової допомоги, що надійшла підприємству від засновника або директора, не передбачає оподаткування.

Отже, є можливість розвивати свій бізнес за рахунок особистих заощаджень, — зазначає Сергій Клюєв. — Банк надає такі кредити без додаткових комісій, страховок або витрат на оформлення застави".

Експрес-кредити доступні всім клієнтам — ФОП і юридичним особам МСБ, у яких власник підприємства є його засновником і директором. Максимальну суму кредиту під заставу депозиту не обмежено, а кредитний відсоток нараховується банком тільки за фактично використану частину кредиту. Оформити «Кредит під депозит» можна цілодобово в «Приват24 для бізнесу». Якщо кредит і депозит оформляються в одній валюті, ставка за кредитом становить 2% річних.

Схожі новини