Передплата 2024 «Добра кухня»

Бійка та штурм Львівської міськради: поліція порушила кримінальну справу

  • 30.05.2019, 13:13
  • 588

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганства внаслідок побиття муніципальної варти та штурму Львівської міськради.

Як нагадує відділ комунікації поліції Львівської області, учора, 29 травня, близько 11.10 до поліції надійшло повідомлення про те, що група осіб, зламавши замок вхідних дверей, пройшли у приміщення Львівської міської ради.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та працівники інших підрозділів поліції Львівщини.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 296 (хуліганство) К К України. Санкція статті передбачає покарання — обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Проводиться досудове розслідування.

На площі Ринок поблизу Львівської міської ради поліцейські здійснюють посилені заходи безпеки з метою недопущення порушень правопорядку.

Нагадаємо, як писав «ВЗ», вчора 29 червня, група молодиків виламала двері у мерії, побилася з муніципальною вартою, вривалася у кабінети чиновників

Під час штурму постраждали журналісти, ледь не затоптали директора департаменту «Адміні­страція міського голови» Євгена Бойка. Через дії протестувальників вагітній працівниці міської ради стало погано, для неї викликали «швидку». Активісти ходили кабінетами мерії і розшукували заступника міського голови з питань ЖКГ Сергія Бабака

Схожі новини