Передплата 2024 «Добра кухня»

Садовий відреагував на сутички у Львівській мерії

  • 29.05.2019, 18:24
  • 617

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що за організацією бійки та штовханини у львівській ратуші стоять представники партії «Блок Петра Порошенка» у Львові.

Як повідомляє «Українська правда», про це він написав 29 травня у Facebook.

«Я попереджав головного правоохоронця області, що за анонсованими пікетами Ратуші стоїть банальний криміналітет і місцеві бариги, які хочуть грабувати місто», — написав мер Львова.

За його словами, він звертався до керівника поліції області Валерія Середи після нападу на працівників мерії, коли їм в обличчя лили фарбу, але той ніяк не відреагував.

«Сьогоднішні події — наслідок ігнорування очевидних фактів. Сьогодні в Києві спілкувався з керівником МВС Арсеном Аваковим та керівництвом поліції. Вони поінформовані, що відбувається в місті. Очікую конкретних дій», — додав Садовий.

Міський голова Львова стверджує, що якщо і після цього реакції не буде, то він зробить висновок, що поліції в області нема і виявиться, що справа захисту міста від бандитів — це виключно внутрішня справа Львова.

Пізніше Садовий звернувся до кількох львів’ян та середовища УКУ.

«Я дуже сподіваюсь, що і в цій абсолютно дикій ситуації, яка зараз відбувається у Львові (обливання фарбою людей, побиття і напади з ножами на працівників Ратуші) і за якою стоять представники партії БПП у Львові, ви також не змовчите», — написав він.

Схожі новини