Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Штурм Львівської міськради: у результаті заворушень госпіталізовано чиновника мерії

  • 29.05.2019, 17:51
  • 999

У результаті штовханини під стінами Львівської міської ради госпіталізовано директора департаменту «Адміністрація міського голови» Євгена Бойка із травмою селезінки.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Після медичного огляду, лікарі наполягли на госпіталізації, попередньо, на декілька днів», — йдеться у повідомленні.

Момент побиття потрапив на відео. На кадрах видно, як під час натиску Євген Бойко впав під ноги пікетувальникам. Активісти не одразу помітили, що топчуться ногами по людині. Однак, одразу після того, як побачили, що Євген Бойко лежить на землі витягнули його зі штовханини, повідомляє «Львівський портал».

«Я не вважаю що це активісти — я можу переконливо і твердо говорити, що це є псевдоактивісти, які дестабілізують роботу в місті, і мета їхня — не консолідувати позицію міста з громадською активністю, а внести деструктив, щоб місто перестало розвиватися. І за цим всім стоять люди, які чітко, організовано дають завдання цим людям, які є тут внизу», — вважає Бойко.

Нагадаємо, сьогодні зранку до протестувальників вийшли керуюча справами виконкому Марта Литвинюк, директорка юридичного департаменту Гелена Пайонкевич та директор департаменту «Адміністрація міського голови» Євген Бойко. Конструктивної розмови не вийшло. Псевдоактивісти не захотіли слухати посадовців міської ради та виламали двері до міської ради. Почалася штовханина та бійка. Псевдоактивісти кинули на землю Євгена Бойка та застосували до нього силу. Також під час штурму псевдоактивісти побили кількох працівників Муніципальної варти, виламали двері в Центр надання адміністративних послуг.

Схожі новини