Передплата 2024 «Добрий господар»

У Львові відновлено подачу гарячої води до 893 будинків

  • 28.05.2019, 12:13
  • 450

У Львові завершилися гідравлічні випробування теплових мереж.

ЛМКП «Львівтеплоенерго» відновлює подачу гарячої води до своїх споживачів. За інформацією диспетчерської служби підприємства, станом сьогодні на ранок гарячу воду отримують 893 будинки, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Гідравлічні випробування завершилися. Ліквідовуємо виявлені пориви і пошкодження на трубопроводах та відновлюємо подачу гарячої води нашим споживачам.

Станом сьогодні на ранок гарячу воду повністю відновлено до споживачів Галицького, Личаківського районів. Також гарячу воду отримує 381 будинок у Сихівському районі (без гарячої води 55 будинків — вул. Зубрівська, Чукаріна, Хоткевича, пр. Червоної Калини), 259 будинків у Шевченківському (без гарячої води 8 будинків — вул. Панча, Щурата, Базарна) і 126 будинків у Франківському (без гарячої води 149 будинків — вул. Пулюя, Наукова, Кульпарківська та ін).

Процес відновлення триває. Залишається відновити подачу гарячої води до 213 будинків", — повідомили у диспетчерській службі ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Нагадаємо, відновлення подачі гарячої води споживачам ЛМКП «Львівтеплоенерго» відбувається швидше анонсованих термінів — відповідно до анонсованого плану-графіку, відновлення гарячого водопостачання планували після 31 травня.

Схожі новини