Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Миритися з убивцями? Тоді за що гинули люди?": під АП триває пікет проти можливого референдуму щодо миру з Росією

  • 23.05.2019, 10:56
  • 612

Одразу декілька акцій відбуваються під Адміністрацією Президента. На Банкову прийшли матері загиблих на сході бійців, ветерани російсько-української війни та небайдужі кияни.

Виступають проти можливого референдуму щодо мирних угод із Росією. Про його ймовірність у понеділок заявив очільник Адміністрації Президента, повідомляє «5 канал».

Одиничний пікет влаштувала одна з ветеранок сучасної війни, вдова загиблого на сході бійця Юлія Кірілова. Вона пікетує від учора. В руках тримає табличку з написом, коли і за яких обставин убили її чоловіка.

«Я не розумію, про що можна домовлятися з убивцями. Ми п'ять років на міжнародній політичні арені розповідали, що Росія — агресор. ЇЇ визнали агресором. А тепер ми маємо з нею миритися, миритися з убивцями? Тоді за що гинули люди?» — наголошує ветеранка.

Також біля Адміністрації зібралися активісти та ветерани. Біля одного зі входів вони виставили світлини загиблих на Донбасі, аби в такий спосіб привернути увагу.

«Референдум проводити для того, щоб домовлятися з убивцями цих хлопців і дівчат. Нехай ще раз подивляться в очі. Особливо пан Богдан», — кажуть активісти.

Варто зауважити, що на подвір'ї АП зараз дуже багато правоохоронців. Вони перевіряють документи учасників акцій, навіть тих, хто прийшов із поодиноким пікетом, із якоюсь табличкою чи написом.

Схожі новини