Передплата 2024 ВЗ

Охорона Зеленського не пропустила «радикала» Ляшка на консультації через стрім (відео)

  • 21.05.2019, 11:38
  • 727

Лідера «Радикальної партії» Олега Ляшка не пустила охорона президента Володимира Зеленського на консультацію з очільниками фракцій.

Як повідомляє «Українська правда», Ляшко влаштував в Адміністрації президента онлайн-трансляцію, де планував показати консультації парламентських фракцій з Володимиром Зеленським, але охорона змусила його вимкнути телефон.

«Більше ніяких таємниць. Вперше буде продемонстрована таємна зустріч для людей, щоб люди почули мотивацію президента», — оголосив Ляшко, додавши, що Зеленський добряче спізнюється.

Лідер «радикалів» зазначив, що, якщо його змусять вимкнути телефон, то всі побачать, хто це зробив «у самому логові влади».

Разом з тим він підійшов до всіх представників фракцій і запитав, чи не проти вони онлайн -трансляції. Всі відповіли, що не проти, оскільки за демократію і нові тренди.

Паралельно Ляшко встигав читати коментарі під відео і відповідати на них, зокрема, якийсь Михайло написав: «Ганьба Ляшку».

«Слиш, Міхаіл, за що ганьба?», — запитав нардеп, наголосивши, що той може не дивитися, якщо для нього це ганьба.

Згодом представників фракцій покликали в окрему кімнату і всі подалися туди, але Ляшку заступила дорогу охорона. До нього підійшов Зеленський, потиснув руку і запитав, як він ставиться до розпуску Ради.

Лідер «РПЛ» відповів, що позитивно, на що президент з посмішкою відповів: «Ось і добре».

Після цього Ляшко, тримаючи його за руку, сказав: «Пане президенте, а я можу поставити вам питання?», але Зеленський проігнорував питання, висмикнувши свою руку. За ним зачинилися двері, а нардеп залишився у коридорі.

«Оце вам і демократія», — сказав на це політик.

«Хочу звернутися до президента Зеленського — пропустити мене на консультації і дати можливість людям почути, що відбувається за закритими дверима», — додав він.

Після безуспішних спроб переконати охоронців пропустити його, Ляшко спробував зайти з іншого ходу, але і там було зачинено.

Він почав нервувати і кричати, щоб його пустили на засідання для консультацій. Охорона спокійно відповіла, що може пройти, але має вимкнути телефон, як це зробили всі інші.

«Ви побачили, що не хоче нова влада відкритості і прозорості», — сказав Ляшко.

«Я вимушений залишити телефон, а ви робіть висновки, українці», — додав він і перервав трансляцію.