Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Київстар обмінює старі смартфони на нові зі знижкою

  • 20.05.2019, 15:19
  • 1 910

Київстар першим серед мобільних операторів України запустив програму обміну старих телефонів на нові 4G-смартфони зі знижкою

Київстар першим серед мобільних операторів України запустив програму обміну старих телефонів на нові 4G-смартфони зі знижкою — Trade-in.

Щоб обміняти свій старий смартфон, треба відвідати один із фірмових магазинів Київстар та пред’явити його співробітнику магазину, котрий оцінить його вартість. А купуючи 4G-смартфон абонент отримає знижку у розмірі оціненої вартості старого девайсу. Також клієнти Київстар можуть оформити покупку з розстрочкою платежу, щоб сплатити різницю у вартості нового смартфону.

У трійку найпопулярніших старих смартфонів, котрі були обміняні за період тестової роботи послуги, потрапили:

Samsung Galaxy J1 (2016);
Samsung Galaxy J3 (2016);
Samsung Galaxy J5 (2016).

А в список найпопулярніших 4G-смартфонів, котрі в рамках програми купують клієнти, увійшли:
Samsung Galaxy J6;
Xiaomi Redmi 6A;
Samsung Galaxy A7.

«Київстар пропонує своїм клієнтам найшвидший у середньому по Україні мобільний інтернет. І щоб вони з легкістю могли перейти на смартфони з підтримкою 4G, ми першими серед телеком-рітейлерів запустили програму обміну. Наприклад, обмінявши старий Samsung Galaxy J5 на новий Galaxy A7, вони можуть заощадити до 35% вартості покупки» — коментує Ольга Смисльонова, директор з роздрібних продажів Київстар.

Наразі програма обміну діє у понад 420 фірмових магазинах Київстар.

Зокрема у Львові:
вул. Валова, 11
вул. Щирецька, 36 «ТЦ Південний»
вул. Городоцька, 139
вул. Наукова, 35а ТЦ «ВАМ»
вул. Беринди, 1
вул. Стрийська, 30, ТРЦ «King Cross Leopolis»
пр. Шевченка, 8
пр. В. Чорновола, 93, «ТЦ Арсен»
вул. Червоної Калини, 113
вул. Городоцька, 159

Із повним переліком магазинів та детальними умовами програми можна ознайомитися за посиланням: https://kyivstar.ua/uk/trade-in.

Оцінити переваги швидкісного 4G від Київстар із новим смартфоном наразі можна у 5994 населених пунктах, де проживає 27,5 млн чоловік — більше 65% населення України. Нагадаємо, що в мережі Київстар середня швидкість мобільного інтернету найвища з-поміж усіх мобільних операторів України. Такі дані наводять у своєму дослідженні за 2018 рік експерти міжнародної компанії Ookla.

Довідка про Київстар:
Київстар — найбільший український оператор телекомунікацій, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі зв’язку 3G та 4G для 26,4 млн абонентів. Акціонери Київстар — міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).
Київстар понад 20 років працює в Україні і є найбільшим платником податків до бюджету на телеком ринку, одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.
Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua.

Схожі новини