Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Українка покинула доньку в московській поліклініці: дитина заговорила українською мовою

  • 18.05.2019, 15:56
  • 2 749

В поліклініці Москви кілька днів тому українка залишила власну дочку. 16 травня дівчинку знайшли у стінах лікарні. Після інциденту в мережі зібрали відомості про матір-зозулю, яка підкинула в поліклініку свою дитину.

Про це повідомляє РБК Україна з посиланням на telegram-канал LIFE SHOT.

Як повідомляється, у знайденої дівчинки є 6-річний брат. Матері двох дітей всього 21 рік. Дівчинці на поточний момент близько трьох років (точний вік невідомий).

Кілька днів їх мати зібрала речі і разом з меньшенькою поїхала зі свого будинку в місті Жмеринка Вінницької області до 26-річного хлопця в Москву. А потім чомусь вирішила позбутися дитини. Нібито дівчині було дуже важко.

«Поліцейські знайшли її на орендованій квартирі. Всю розбиту і дуже пригнічену. Зараз вона в Слідчому комітеті», — повідомляється в каналі.
Як стало відомо, в поліцію прийшла бабуся дівчинки, яку мати залишила в московській поліклініці. Вона готова її забрати. А от мати не готова — вона і залишила дитину. Спеціально. Бо вона заважала будувати відносини з новим чоловіком. Зозулю затримали, вона дає свідчення в ОВС.

До речі, психологам вдалося розговорити дівчинку — вона заговорила українською мовою. Дитина повідомила, що живе з татом і мамою і дуже хоче повернутися додому, але як звуть батьків, сказати так і не змогла.

Схожі новини