Передплата 2024 ВЗ

"Впливові сусіди": з'явилися фото елітної нерухомості Зеленського в окупованому Криму

  • 16.05.2019, 14:10
  • 887

Нерухомість переможця президентських виборів Володимира Зеленськогов Лівадії (Крим), яка належить його дружині Олені, розташована в елітному комплексі "Імператор" по сусідству з пам'яткою національного значення – Лівадійським палацом.

Згідно з декларацією про доходи та майно Зеленського, його дружина купила квартиру площею 129,8 кв. м разом із паркомісцем площею 16,1 кв. м у квітні 2013 року, повідомляють «Крим.Реалії».

Вартість цього майна подружжя Зеленських оцінює у 1,3 мільйона гривень (більше 160 тисяч доларів за курсом валют того періоду).

П'ятиповерховий житловий комплекс був побудований у 2009 році на замовлення фірми «Біларт», яка належить бізнесменам із Дніпра Василю і Євгену Астіонам.

«Імператор» обладнаний всім необхідним для комфортного життя його мешканців. Будинок побудований у палацовому стилі з колонами, панорамними вікнами, декоративною обробкою балконів і головного входу.

За даними місцевих агентств нерухомості, будинок оснащений широкою інфраструктурою: у дворі розташовані фонтани, на цокольному поверсі — паркінг, на даху — два басейни з шезлонгами і зона відпочинку з видом на море та гори.

Власникам квартир у цьому будинку пропонують скористатися пляжем санаторію «Лівадія», до якого можна спуститися на ліфті або пройти через парк 400 метрів.

Територія «Імператора» оснащена камерами відеоспостереження і закрита для сторонніх. Там працює цілодобова охорона, служба експлуатації та консьєрж.

«Квартира в будинку „Імператора“ вважається елітною. Там хороший вид із вікна, закрита територія, впливові сусіди: представники російської та української естради, політики, успішні підприємці», — зазначили в місцевому агентстві з продажу нерухомості.

Схожі новини