Передплата 2024 «Добрий господар»

Директор "Укрпошти" зізнався, що має 2 паспорти, що заборонено українським законом

  • 16.05.2019, 12:51
  • 727

Генеральний директор ВАТ "Укрпошта" Ігор Смілянський зізнався, що має два паспорти.

Про це написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook журналіст Національної суспільної радіокомпанії Світлана М'ялик, повідомляють «Українські новини».

«У мене два паспорти і я плачу в Україні 40 відсотків податків і у США 30 відсотків. Чесно декларую, усі податки плачу. Основні кошти — це на дітей. Тому що я і дружина працюємо. Ви ж кожен день бачите свою дитину, а я ні. Це скільки коштує?» — наводить М'ялик цитату із інтерв'ю Смілянського.

Зазначимо, згідно зі ст. 4 Основного закону, в Україні існує єдине громадянство. Водночас добровільне набуття громадянином України громадянства іншої держави є підставою для втрати ним громадянства України.

Нагадаємо, генеральний директор ВАТ «Укрпошта» Ігор Смілянський потрапив в антирейтинг «ворогів реформування преси» через масштабне скорочення поштових відділень, необґрунтоване підвищення тарифів на доставку друкованих ЗМІ, невиконання договорів та несвоєчасний розрахунок з редакціями газет за передплатну кампанію, конфліктності і небажання вести діалог з медіа-галуззю.

Схожі новини