Передплата 2024 «Добрий господар»

"Коломойський виграв конкурс на посаду прес-секретаря Зеленського", - Євген Магда

Олігарх Ігор Коломойський фактично виграв конкурс на посаду прес-секретаря Володимира Зеленського, бо його публічність виявилась набагато більшою, ніж активність новообраного президента.

Так пожартував директор Інституту світової політики Євген Магда в ефірі «Прямого», коментуючи повернення олігарха до України.

Магда зазначив, що йому не зрозумілий ажіотаж щодо повернення олігарха Ігоря Коломойського до України. Між Україною та Ізраїлем працює безвізовий режим, тому такого ажіотажу бути не повинно. До того ж Коломойський є президентом Європейської єврейської ради і тому міг не виїжджати з України, з огляду на статус помітного суспільного діяча, який міг скористатися міжнародною підтримкою.

«Ігор Коломойський в останні тижні показав, що він найбільш медійний олігарх в Україні. Від цього він намагається побудувати свою лінію поведінки. Робить це, на мій погляд, досить ефективно. Не дарма у фейсбуці чимало людей жартували, що він вже фактично виграв конкурс на посаду прес-секретаря Володимира Зеленського. Бо його публічність виявилась набагато більшою, ніж активність новообраного президента», — сказав Магда.

Він також зауважив, що Коломойський, як громадянин, має повне право повернутися в Україну.

Схожі новини