Передплата 2024 ВЗ

Україна готова протистояти втручанню Росії у парламентські вибори, — РНБО

  • 09.05.2019, 13:08
  • 646

Українська армія готова протистояти можливому загостренню ситуації на сході держави та інформаційним атакам напередодні парламентських виборів.

Про це сказав заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергій Кривонос, повідомляє Голос Америки.

«Українська армія готова протистояти з російським втручанням у кіберпросторі й загостренню на сході, вона має великий досвід і достатньо високий рівень професіоналізму та патріотизму. Вона у змозі дати відсіч намаганням Росії розхитувати ситуацію всередині держави», — сказав Сергій Кривонос, коментуючи ситуацію з готовністю до можливої російської агресії перед парламентськими виборами.

Також він додав, що об’єктами атак із боку Росії, зокрема інформаційних, можуть стати не лише Збройні сили. РФ може проводити різні інформаційні операції, спрямовані на населення України.

«Головне завдання інформаційної операції — розхитати ситуацію всередині країни руками і мозком самих українців. Це чітко потрібно розуміти кожному українцеві. На жаль, у певних моментах загострення деяких суперечностей іде тільки на користь РФ», — додав заступник секретаря РНБО.

Схожі новини