Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Не по-королівськи: Кейт Міддлтон та принц Вільям взяли участь у прибиранні пляжу

  • 09.05.2019, 11:52
  • 781

Герцоги Кембриджські продовжують свій офіційний візит до Уельсу. Принц Вільям та Кейт Міддлтон відвідали чергове місто, в якому не тільки поспілкувались із британцями, але й, забувши про королівські титули, прийнялись прибирати пляж.

Про це повідомляє 24 Канал.

Після візиту до пошуково-рятувальної бази берегової охорони герцоги Кембриджські вирушили до міста Ньюборо. Саме там королівське подружжя запланувало зустріч з учнями місцевої школи та активістами.

Містечко Ньюборо розташоване на березі Ірландського моря, тому чимало жителів не на словах знають, наскільки загрозливими є забруднення водойм пластиковими відходами.

Відтак активісти спільно зі школярами проводять чимало часу на пляжах, очищуючи їх від сміття. Принц Вільям та Кейт Міддлтон поспілкувались з жителями міста та дізнались, як вони бачать вирішення цієї проблеми.

Однак тільки розмовами зустріч не завершилась. Герцоги Кембриджські, забувши про свої королівські титули, вирішили допомогти місцевим жителям в очищенні пляжів та взялись за прибирання дрібних пластикових відходів.

Для особливого виходу Кейт Міддлтон дещо змінила свій попередній образ. Так, герцогиня Кембриджська залишила чорну водолазку та приталені штани, доповнивши їх курткою в стилі casual та зручними чоботами без підборів.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="ru"><p lang="en" dir="ltr">In April, Anglesey became the first county in the UK to be awarded Plastic Free Communities status by the group, in recognition of its work to reduce the impact of single-use plastic on the environment through its the «Plastic Free Anglesey' campaign. <a href="https://t.co/efEreyi81v">pic.twitter.com/efEreyi81v</a></p>— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) <a href="https://twitter.com/KensingtonRoyal/status/1 126 156 784 241 135 616?ref_src=twsrc%5Etfw">8 мая 2019 г.</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js» charset="utf-8"></script>

Схожі новини