Передплата 2024 «Добрий господар»

Під ворожими обстрілами на Донбасі загинув один український військовий, четверо — поранені

  • 09.05.2019, 09:35
  • 289

Впродовж минулої доби, 08 травня збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню, з них двічі — із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм.

Ворог також обстрілював наших захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, повідомляє прес-центр операції Об’єднаних сил.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник дев'ять разів обстріляв позиції Об'єднаних сил: тричі з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї — біля села Павлопіль; з гранатометів різних систем — поблизу міста Мар'їнка; двічі з станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів — біля населеного пункту Богданівка; з станкових протитанкових гранатометів — в районі населеного пункту Старогнатівка; з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів — поблизу села Лебединське; з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї — біля селища Опитне.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» позиції наших захисників були обстріляні двічі: з мінометів калібру 82 мм — біля населеного пункту Новотошківське; з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів — поблизу населеного пункту Залізне.

У штабі повідомили, що за минулу добу один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, четверо отримали поранення. За даними розвідки Об'єднаних сил, 08 травня шість окупантів було знищено, ще п'ять — поранено. Також наші підрозділи знищили вантажівку противника.

Від початку поточної доби обстрілів з боку збройних формувань Російської Федерації не зафіксовано.

Схожі новини