Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У США чоловік зґвалтував жінку після виходу із в’язниці, помилково відсидівши 30 років за такий злочин

  • 08.05.2019, 19:54
  • 835

В американському штаті Массачусетс чоловік провів 30 років за ґратами через те, що його помилково звинуватили у зґвалтування. Коли його відпустили, він скоїв такий ж злочин.

Про це пише ТСН.

Джорджа Перро засудили до довічного ув’язнення за побиття і зґвалтування 78-річної жінки. Через те, що його вже ловили на крадіжках, копи були впевнені, що саме він скоїв цей злочин. Коли потерпіла не могла пізнати ґвалтівника і не вказала на Перро, правоохоронці списали це на вік і визнали її неспроможною давати показання.

Перро довелося письмово зізнатися в скоєному, хоч його юрист наполягав, що обвинувачений знаходився під дією наркотиків. Суд визнав Перро винним.

Завдяки плідній роботі адвокатів вирок визнали помилковим і відпустили Перро на волю. Згодом чоловіка знову заарештували. Перехожий побачив непритомного Джорджа та жінку і викликав поліцію. Коли Перро отямився, він почав чинити опір.

Жертва стверджує, що Перро пригостив її наркотиками, а потім скористався її несвідомим станом і зґвалтував. Однак Перро не визнає свою вину в жодному зі звинувачень і відправив справу до Верховного суду округу Ессекс. Перро також не визнає свою вину у злочині 34-річної давності і подає в суд на місто Спрінгфілд за незаконний арешт і судове переслідування.

Схожі новини