Передплата 2024 ВЗ

Представники посольства США в Україні відвідали Донбас та оглянули умови експлуатації американської зброї

  • 05.05.2019, 20:14
  • 476

Американських військових також цікавила інформація щодо тактики дій підрозділів російських окупаційних військ

Район проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі відвідала делегація Апарату аташе з питань оборони при посольстві США в Україні, де ознайомилася з оперативною обстановкою, а також умовами експлуатації українськими військовими переданого їм американського обладнання.

Про це повідомляє Інтерфакс Україна з посиланням на прес-центр штабу ООС.

«На території Донецької та Луганської областей дипломати ознайомились із поточною безпековою та оперативною ситуацією в районі проведення операції, провели зустрічі з командуванням бригад та батальйонів для обговорення оперативної обстановки в смугах їхньої відповідальності», — йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сторінці прес-центру ООС у соцмережі Facebook у неділю.

Також американські військові вивчили отриману підрозділами об'єднаних сил інформацію щодо тактики дій підрозділів (груп) російських окупаційних військ і заходів із протидії, які застосовують українські військовослужбовці.

«Ще одним напрямом роботи делегації стало дослідження умов експлуатації американського обладнання, наданого в рамках матеріально-технічної допомоги нашій країні», — йдеться в інформації.

Схожі новини