Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Бойовики на Донбасі гатять з БМП, мінометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, є поранений

  • 05.05.2019, 09:15
  • 382

Впродовж минулої доби, 4 травня бойовики 16 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр операції Об’єднаних сил.

Військові повідомили, що бойовики (у смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід») обстріляли 12 разів українських військових: «з 82 мм мінометів — поблизу міста Авдіївка; чотири рази з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї — біля населених пунктів Мар’їнка, Новомихайлівка, Кам’янка і Лебединське; з станкових протитанкових гранатометів — поблизу села Чермалик; двічі з підствольних гранатометів — поблизу населених пунктів Піски і Мар’їнка; з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів — біля населеного пункту Талаківка; тричі з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї — біля населених пунктів Лебединське і Новотроїцьке. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання „Північ“ позиції наших захисників були обстріляні чотири рази: з 120 мм мінометів — біля населеного пункту Зайцеве; з 82 мм мінометів — в районі населеного пункту Луганське; з озброєння бойових машин піхоти та станкових протитанкових гранатометів — біля населеного пункту Новоолександрівка; з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї — поблизу населеного пункту Золоте-4».

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення. За даними розвідки Об’єднаних сил, 4 травня двоє бойовиків — знищені, ще двоє — поранено.

«Від початку поточної доби ворог двічі обстріляв позиції Об’єднаних сил. В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування „Схід“ противник з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляв наші позиції поблизу населеного пункту Лебединське. З озброєння бойових машин піхоти та гранатометів різних систем ворог обстріляв позиції Об’єднаних сил біля населеного пункту Новоолександрівка в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування „Північ“. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає», — додали у прес-центрі ООС.

Схожі новини