Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Переможниця «Голосу країни» Оксана Муха показала подаровану їй квартиру в Києві

  • 03.05.2019, 18:32
  • 1 188

Переможниця шоу «Голос країни 2019» Оксана Муха вперше побачила свій головний приз. Щоправда, замість 3-кімнатної квартири зірка проекту отримала двоповерховий пентхаус на останньому поверсі будинку у Києві.

Співачка вже пройшлась по кімнатах своєї майбутньої домівки. Саме тут Оксана планує створити власну студію, пише РБК.

Артистка, яка прославилася завдяки вокальному телепроекту на всю країну, зізнається, що вона дуже рада, що тепер має житло в Києві.

«Я вже встигла спланувати, що з другого поверху зроблю собі творчий куточок, де буде місце для запису вокалу, де стоятимуть музичні інструменти і буде зона для відпочинку й обговорення музичних ідей. Це буде повністю творчий майданчик, для мене це велике щастя. І якщо ще на днях я була не певна, коли зможу переїхати до Києва, то зараз я вже скоріше хочу, аби все відбулося якнайшвидше. Але, звісно потрібен час, тому все побудується так, як потрібно, бо переїзд неминучий. Це буде дуже вчасно для моєї родини», — каже Оксана.

Нагадаємо, що підопічна Dan Balan перемогла у суперфіналі Голосу країни 21 квітня. Крім різноманітних призів артистка отримала запрошення від свого зіркового тренера відправитися разом з ним у всеукраїнський тур, що охопить 11 міст.

Схожі новини