Передплата 2024 «Добрий господар»

На модному Олімпі — денім, фатин і лососевий колір

  • 01.05.2019, 21:30
  • 939

Відомий український дизайнер Жан Гріцфельдт розповів про модні тренди весни-літа-2019.

На першому місці — звісно ж, денім. Усі фанати Брітні Спірс можуть знову зрадіти, бо класичні «варьонки» Брітні з 80-х знову повертаються! Мож­на діставати джинси з гардеробу своїх батьків і одягати — це виглядатиме при­кольно та стильно. Є, щоправда, одне «але»: забудьте (особливо хлопці!) про супероблягаючі джинси — вибирайте, навпаки, прямі, розкльошені моделі або ж величезні «труби». Можна поєд­нувати різні відтінки деніму. Наприклад, в одному тоні з вишивкою чи з якимось декором.

Ще один тренд весни-2019 — це фа­тинові спідниці. Ідеально під­ходять для дівчаток, які мріють почу­ватися балеринами. Доповнити образ можна базовим простим, дуже обля­гаючим body, але з якимись балетними елементами: стрічками, зав’язками… Зараз дуже модні деталі, коли щось зав’язується, підв’язується, щось мож­на зняти, розв’язати і залишити стрічки висіти.

На піку популярності лососевий ко­лір. Це однотон, відтінок чер­воного, який можна комбінувати з чим завгодно і виглядати яскраво, стильно і привабливо!

Наступний тренд, який залишається на піку вже кілька сезонів, — це клітинка. Яскрава, контрастна. У стилі 70-х, напевно. Це широкі картаті жаке­ти, сорочки, які можуть бути з велики­ми довгими комірами. Суміш 70-х, 80-х і 90-х. Якщо раніше ми по черзі згаду­вали ці епохи, то зараз все і в одному.

Олена Пастернак

Схожі новини