Передплата 2024 ВЗ

В університеті США сталася стрілянина: є загиблі

  • 01.05.2019, 10:17
  • 556

У результаті стрілянини, яка сталася у вівторок в університеті Північної Кароліни в Шарлотті, загинули дві людини.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на Reuters.

За даними медичних служб, ще чотири людини отримали поранення, двоє з них — поранення небезпечні для життя.

Місцевий телеканал WBTV повідомляє, що підозрюваний у стрілянині заарештований. Імовірно він є учнем навчального закладу. Телеканал також опублікував відео, на якому видно, як поліцейські заводять молоду людину в наручниках у відділення поліції, пише РБК.

Постріли за даними телеканалу були зафіксовані близько 17:45 за місцевим часом біля адміністративної будівлі університету. Про мотиви стрілка поки не повідомляється.

Під час прес-конференції співробітники поліції кампусу університету повідомили, що, тільки, но вони отримали повідомлення про підозрюваного, який відкрив стрілянину, негайно увійшли в будівлю, роззброїли його і взяли під варту. Подробиць операції зі затримання стрілка не надали.

Департамент поліції міста Шарлотт у Північній Кароліні встановив особу, яка влаштувала стрілянину в університеті. Про це повідомляється в акаунті департаменту у Twitter.

За даними поліції, підозрюваним виявився Трістан Ендрю Террелл, який народився 6 червня 1996 року. У департаменті додали, що зараз він знаходиться під вартою, йому висунули звинувачення. На сайті навчального закладу повідомляється, що в результаті всі заняття та заплановані заходи були скасовані. При цьому іспити також скасували до неділі, 5 травня.

Схожі новини