Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Бойовики на Донбасі здійснили 9 обстрілів позицій українських захисників: один військовий загинув, ще один поранений

  • 24.04.2019, 10:40
  • 396

Впродовж минулої доби, 23 квітня бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр Операції об’єднаних сил.

Військові повідомили, що бойовики (у смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід») обстріляли сім разів українських військових: «з мінометів калібру 120 мм, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів — в районі села Гнутове; з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів — двічі в районі населеного пункту Верхньоторецьке; з гранатометів різних систем та стрілецької зброї — біля міста Мар’їнка; двічі — з станкових протитанкових гранатометів — біля населених пунктів Богданівка і Чермалик; з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів — в районі населеного пункту Піски.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник двічі обстріляв позиції наших захисників: з великокаліберних кулеметів — поблизу населеного пункту Луганське; з автоматичної стрілецької та снайперської зброї — поблизу населеного пункту Південне".

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув та один військовий отримав поранення.

«За даними розвідки, 23 квітня чотирьох окупантів було знищено, ще чотири — поранено. Від початку поточної доби противник здійснив один обстріл позицій Об’єднаних сил у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання „Північ“ поблизу населеного пункту Луганське з автоматичних станкових гранатометів. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає», — додали у прес-центрі ООС.

Схожі новини