Передплата 2024 ВЗ

«Це катастрофа»: Зеленський зробив заяву щодо заборони російських зірок в Україні

  • 18.04.2019, 10:11
  • 925

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський висловився про заборону на в’їзд російських зірок на територію України.

На думку шоумена, в Росії багато артистів підтримують Україну, але водночас багато перетворилися вже з артистів на політиків. Тому треба розмежовувати їх і аналізувати, кого впускати в Україну, а кого — ні, заявив він у інтерв'ю для видання «РБК Україна», пише «Обозреватель».

«Артистів же теж треба ділити. Я розумію, чому спочатку заборонили в'їзд. Тому що була інформаційна війна, дуже складна, однозначно. І деякі російські артисти перетворилися з артистів — взяти того ж Пореченкова і Охлобистіна — на політиків. Більше того, поїхали на Донбас, стріляли по наших пацанах. Це катастрофа. Ці люди вже не артисти. Їм, звісно, не повинен бути дозволений в'їзд в Україну», — наголосив Зеленський.

Також кандидат у президенти заявив, що в той же час не всі російські зірки підтримують політику Кремля, в такому випадку не можна забороняти їм їздити в Україну і давати тут концерти.

«Інформаційна війна триває. Зараз просто зовсім інший етап. Я вважаю, що до цього питання треба підходити вибірково. Якщо ми з вами беремо Макаревича… І кожній такій людині, як Макаревич, соромно за те, що робить Кремль. Розумієте? Ну як ми можемо забороняти таким хлопцям в'їзд? Або Лія Ахеджакова? Талановита актриса. Їм дуже складно», — додав новоспечений політик.

Окрім цього Зеленський вважає, що до тих артистів, які відкрито називають Кремль і Росію агресорами, а також виступають проти анексії Криму та бойових дій на Донбасі, треба в Україні бути максимально відкритими.

«Для мене вони сьогодні великі українці, я їх такими вважаю. Тому — вибірково, список повинен бути вибірковим. До всього в житті, ви ж знаєте, треба підходити вибірково», — підсумував Володимир.

Схожі новини