Передплата 2024 «Добрий господар»

Стрілянина на посту в Одеській області: з’явилися відео з камер спостереження

  • 17.04.2019, 11:13
  • 515

У мережі з’явилося відео збройного нападу на вантажному пункті контролю ваги авто на Київській трасі в Одеській області. На записах зафіксовані кілька нападників та їхні автомобілі.

Про це пише «Обозреватель».

На відео присутня ненормативна лексика!

Правоохоронці вже зареєстрували кримінальне провадження за фактом хуліганський дій, повідомили на сторінці поліції Одещини.

«У поліцію звернувся глава громадської організації і повідомив, що група невідомих озброєних осіб напала на представника їхньої організації, яка перебувала на вантажному пункті і контролювала діяльність співробітників під час зважування вантажних авто», — уточнили правоохоронці.

Активістка Олеся Голодюк, яка оприлюднила відео з камер спостереження, повідомила, що група невідомих в масках зайшла на пост з боку села Дачне відразу після того, як там вимкнули світло.

«Розстріляли інспекторів «Укртрансбезпеки"і активістів «Українського транспортного союзу». Добивали людей палицями», — поділилася Голодюк.

Вона підкреслила, що поряд з місцем нападу перебували інспектори патрульної поліції, які нібито не робили спроб зупинити зловмисників.

«Бандити на очах поліцейських спокійно покинули місце злочину», — повідомила вона.

Активістка зазначила, що в ході нападу постраждали кілька осіб.

Як повідомлялося раніше, попередньо причиною атаки вважається те, «когось дуже не влаштувало, що не пропускають вантажівки з перевантаженням».

Схожі новини