Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Зеленський не піде на VADA-аналізи на «Олімпійському»

  • 10.04.2019, 17:34
  • 780

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський не має наміру повторно здавати аналізи на вміст в організмі алкоголю та наркотиків експертам VADA у Національному спортивному комплексі «Олімпійський».

Також в «Зе! Команді» наполягають, що передвиборчі дебати на НСК «Олімпійський» кандидатів в президенти мають відбутися саме 19 квітня, а не 14 квітня, як це пропонує штаб опонента.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі «Зе! Команди».

«Ми закрили вже тему аналізів. Ми вважаємо, що це вже відверте загравання з аудиторією. Ми здали аналізи в незалежній клініці, які будуть додатково перевірені в європейських клініках. Це питання вже закрито», — заявили у прес-службі.
Також в «Зе! Команді» наполягають, що передвиборчі дебати кандидатів в президенти на НСК «Олімпійський» мають відбутися саме 19 квітня, а не 14 квітня, як це пропонує штаб опонента — чинного глави держави Петра Порошенка

. Як відомо, раніше боксер, екс-чемпіон світу Володимир Кличко закликав кандидатів на пост президента Порошенка і Зеленського в другій половині дня середи, 10 квітня, прибути у НСК «Олімпійський» і здати аналізи представникам антидопінгової організації VADA.

У прес-службі Порошенка повідомили, що він сьогодні, 10 квітня, о другій половині дня, прибуде на НСК «Олімпійський» здати аналізи в рамках передвиборчої кампанії представникам антидопінгової організації VADA.

Як повідомлялося, 3 квітня Зеленський заявив про готовність йти на дебати перед другим туром президентських виборів з Порошенком, проте озвучив низку умов.

Зокрема дебати мають відбуватися на НСК «Олімпійський», перед народом України, і щоб усі канали мали право транслювати дебати наживо, а також кандидати мусять пройти медичну експертизу і довести народу, що серед них немає ані алкоголіків, ані наркоманів.

Порошенко погодився провести дебати із Зеленським на стадіоні. Чинний глава держави заявив, що закон передбачає інші умови проведення дебатів, проте погодився дискутувати на стадіоні.

Схожі новини