Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У США жорстоко вбили 23-річну українку: що відомо про злочин

  • 08.04.2019, 15:56
  • 863

У вбивстві 23-річної українки Тетяни Гужви в штаті Вісконсін (США) підозрюють 31-річного чоловіка Фуада Пашаєва. Тиран неодноразово бив дружину.

Про це пише styler.rbc.ua.

Тетяна була знайдена мертвою в будинку на бульварі Вашингтон у місті Вісконсін-Делс, де проживала з чоловіком і маленькою донькою, у четвер ввечері, 4 квітня. Поліція вже заарештувала чоловіка Тетяни за підозрою у вбивстві.

Ще 3 січня дівчина звернулася в поліцію з проханням захистити її від домашнього тирана, який у стані алкогольного сп'яніння регулярно бив її. Йому пред'явили звинувачення в домашньому насильстві за 11 пунктами.

За словами дівчини протягом трьох років, коли вони жили разом, Фуад бив і знущався над нею: жбурляв сковорідку, бо кричала дитина, наносив удари, закривав у ванній і обливав холодною водою.

Тетяна боялася, що чоловік її вб'є.

«Якщо ти напишеш повідомлення ще комусь, я вб'ю тебе», — сказав він їй, зламав телефон, жбурнувши його на підлогу.

Дівчина звернулася в поліцію для власної безпеки і безпеки дитини. Але вже на наступний день Фуада звільнили під заставу в 10 тисяч доларів. Йому було заборонено наближатися до Тетяни і їх однорічної дитини.

Поліція заявила, що остаточних результатів аутопсії, яка визначить причину смерті Тетяни, поки що немає. Підозрюваний зараз перебуває у в'язниці Колумбійського округу в очікуванні офіційного звинувачення в смерті українки.

Схожі новини