Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Президента ФФУ Павелка допитала прокуратура Швейцарії, — ЗМІ

  • 07.04.2019, 12:15
  • 645

Прокуратура швейцарського міста Поррантрюї допитала президента Федерації футболу України Андрія Павелка, якого підозрюють в погрозах на адресу журналіста Арно Беда.

За словами прокурора, допит члена виконавчого комітету УЄФА Павелка тривав три години, повідомляє DT.ua.

«Я підтверджую, що допит відбувся в конструктивній атмосфері», — сказала прокурор Лорі Рот і відмовилася від подальших коментарів. Також прокурор видала припис, що вказує зацікавленій стороні дотримуватися конфіденційності до завершення розслідування, повідомляють ЗМІ.

Як відомо, журналіст Арно Беда близько шести місяців вивчав діяльність президента Федерації футболу України Андрія Павелка, якого підозрюють в розтраті 4 млн євро коштів УЄФА і виведення 1,5 мн євро в офшор в ОАЕ. Швейцарський журналіст подав позов до прокуратури через погрози, які надійшли 7 листопада минулого року з номера, який може належати Павелку.

Як повідомлялося, в Україні в січні 2019 року НАБУ відкрило кримінальну справу відносно Павелка за фактом незаконного збагачення. У листопаді минулого року в ЗМІ з'явилася інформація про те, що у Павелка є незадекларовані житло і автомобіль Bentley. Також глава ФФУ нібито скоїв інші витрати на 20 млн гривень, не вказавши їх у декларації.

Схожі новини