Передплата 2024 «Добра кухня»

Тимошенко відповіла Зеленському, чи буде вона вести дебати

  • 05.04.2019, 19:39
  • 1 265

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко не буде вести дебати між кандидатом у президенти Володимиром Зеленським та чинним главою держави Петром Порошенком.

Про це заявив радник штабу Зеленського Дмитро Разумков в ефірі радіо «Новое время», повідомляє ТСН.

«Вона була б незалежним арбітром, тому що критикувала б обох кандидатів. Якби вона погодилася, то на стадіоні було б представлено 60% голосів виборців. Тобто це було б реально представництво більше половини країни. Але сталося так, як сталося», — наголосив він.

За словами Разумкова, місце модератора буде запропоновано «будь-кому іншому».

«Це повинен бути незалежний рефері, який буде рівновіддалений від двох команд», — пояснив він.

Нагадаємо, 31 березня відбувся перший тур президентських виборів. Ввечері стали відомі результати екзит-полів — згідно з ними, найбільше голосів набрали Володимир Зеленський та Петро Порошенко. 1 квітня Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила на теледебати обох кандидатів у президенти. Спочатку команда Зеленського відмовилася від пропозиції. Українці почали ширити у соцмережах хештег #хочубачитидебати.

Увечері 3 квітня кандидат у президенти, шоумен Володимир Зеленський викликав чинного президента Петра Порошенка на дебати на НСК «Олімпійський» і висунув низку умов. У ніч проти 4 квітня Петро Порошенко заявив, що готовий дебатувати на стадіоні зі своїм суперником у другому турі виборів президента. Нещодавно Зеленський опублікував чергове відеозвернення, у якому запросив Юлію Тимошенко стати арбітром зустрічі кандидатів.

Схожі новини