Передплата 2024 «Добра кухня»

Кров у Зеленського взяв учасник популярного українського теле-шоу, який зіграв у «Сватах»

  • 05.04.2019, 11:53
  • 1 064

Кров у кандидата в президенти України Володимира Зеленського сьогодні вранці, 5 квітня, в одній з приватних клінік Києва взяв колишній учасник українського кулінарного шоу Владислав Кірякулов.

Про це повідомляє ATR.

Колишній учасник українського кулінарного шоу «МастерШеф-8» Владислав Кірякулов взяв кров у кандидата в президенти України Володимира Зеленського.

На сайті клініки повідомляється, що Кірякулов працює в цьому медичному закладі масажистом і лікарем із загальної гігієни, має стаж — 10 років.

Також серед фільмографії лікаря — епізодична роль в у 5-тій частині серіала «Свати», який знімала студія «Квартал 95» Зеленського, повідомляє «УП».

На особистій сторінці у соцмережі Кірякулов часто викладав фото з різних зйомок.

На профільних медичних сайтах значиться, що лікар займається лікуванням болю у спині, шиї, плоскостопості, остеохондрозу та інших проблем рухового апарату.

Кірякулов, ймовірно, вчився акушерській та медико-профілактичній справі, стажувався в Угорщині.

«Українська правда» намагалась отримати коментар «Євролабу». Однак у клініці відмовились відповідати на питання та поклали слухавку.

Відомо, що Зеленський 5 квітня здав аналізи в приватній лабораторії Еurolab. За даними деяких ЗМІ, президентом цієї клініки є Андрій Пальчевський — російський і український підприємець і телеведучий, який відкрито підтримує Володимира Зеленського на президентських виборах.

Схожі новини