Передплата 2024 ВЗ

Бойовики обстрілювали українські війська з мінометів і гранатометів і нарвались на потужну відповідь

  • 04.04.2019, 08:54
  • 441

Минулої доби бойовики 6 разів порушили режим припинення вогню, 4 рази застосувавши заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Втрат серед українських військових немає. Водночас ліквідовано двох бойовиків.

Про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил.

«У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання „Схід“ ворог двічі обстріляв наших захисників: з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів — у районі населеного пункту Новотроїцьке, з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї — поблизу села Лебединське», — наголосили у штабі.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» бойовики здійснили чотири обстріли: двічі — з мінометів калібрів 120 та 82 мм — біля села Кримське; з міномету калібру 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї — у районі населеного пункту Новолуганське.

Зі стрілецької зброї — поблизу селища міського типу Станиця Луганська.

«На обстріли противника Об'єднані сили давали адекватну відповідь, знищивши при цьому двох та поранивши трьох окупантів. Також знешкоджено бойову машину піхоти російсько-окупаційних військ», — йдеться у звіті.

Від початку поточної доби обстрілів позицій українських військ не зафіксовано.

Схожі новини