Передплата 2024 «Добрий господар»

ЦВК прийняла перший протокол ОВК із мокрою печаткою

Цей документ надійшов з Донеччини

Центральна виборча комісія отримала перший оригінал протоколу окружної виборчої комісії про результати голосування на чергових виборах президента України. Про це повідомила голова ЦВК Тетяна Сліпачек під час засідання комісії, повідомляє УНН.

ОВК № 51, яка надала свій протокол, знаходиться у смт Зайцеве Бахмутського району Донецької області, до її складу входить лише дві дільничні виборчі комісії. У голосуванні на 51-му окрузі взяли участь 895 виборців. Згідно з результатами виборів, найбільшу підтримку в окрузі отримав Юрій Бойко — за нього віддали свої голоси 31,28% виборців. На другому місці — Петро Порошенко (27,82%), на третьому — Володимир Зеленський (27,37%). Олександра Вілкула підтримали 3,12% виборців округу, Юлію Тимошенко — 2,45%, Олега Ляшка — 2,23%. Решта кандидатів набрали менше 1%, а за 17 кандидатів не проголосував жоден виборець.

При цьому Сліпачук додала, що ЦВК розпочала безперервне засідання, у ході якого будуть прийматися протоколи від окружних виборчих комісій і яке завершиться складенням підсумкового протоколу про результати голосування на виборах президента 31 березня.

Наразі у засіданні оголосили перерву приблизно до 17:00.

Схожі новини