Передплата 2024 «Добра кухня»

У Львові внаслідок ймовірного отруєння чадним газом загинула жінка

  • 01.04.2019, 12:58
  • 419

Сьогодні, 1 квітня близько 04.40 год. у квартирі на вул. Свєнціцького, 13 (Галицький район), внаслідок ймовірного отруєння чадним газом загинула жінка, 1972 року народження, та у стані середнього ступеня важкості госпіталізований в обласну клінічну лікарню чоловік, 1969 року народження.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Приміщення у багатоповерховому будинку обладнане як студія мистецтв. Приміщення обладнане ПГ-4, газовою колонкою та 3-ма пічками.

Як повідомили у Галицькій районній адміністрації, є складений акт працівниками ПАТ «Львівгаз», що тяга наявна, інші обставини події з`ясовують. «В акті зазначена інформація, що у приміщенні встановлені металопластикові вікна, АГВ стоїть на площі кухні, газова колонка у ванній кімнаті, що є практично забороненим. На момент, коли проводилось обстеження, тяга була», — повідомили у Галицькій районній адміністрації.

Обставини події встановлюють.

Фахівці вкотре наголошують: основна вимога, щоб не сталося біди, це притік свіжого повітря у приміщення, де є прилади для опалення — через вікно, через двері, і через вентиляційний канал, який має бути постійно прочищений, і в якому має бути відповідна тяга, щоб відпрацьовані гази виходили в атмосферу. Якщо одне з таких правил недотримане, то у приміщенні починає утворюватися чадний газ і стається біда.

Схожі новини