Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Україна обирає Президента: Вакарчук розповів, чого йому бракує на цих виборах

  • 31.03.2019, 19:29
  • 425

Лідер популярного гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук прийшов на виборчу дільницю в Києві. Артист виконав свій громадянський обов’язок та дав коментар журналістам.

У неділю, 31 березня, українці приходять на виборчі дільниці, щоб віддати свій голос за одного з кандидатів на пост Президента. Проголосував і співак Святослав Вакарчук, який відомий своїми патріотичними заявами, повідомляє «24 канал».

Вокаліст гурту «Океан Ельзи» довго тримав інтригу, чи буде балотуватися на пост глави держави, і хоч мав високі рейтинги, заяву у ЦВК так і не подав. Вже на виборах лідер «Океану Ельзи» заявив, що довго обмірковував, за кого віддати свій голос, бо серед 39 претендентів на президентське крісло не знайшов того, хто повністю б відповідав усім його вимогам.

«Кожен з нас перед тим, як голосувати, має зважити всі за і проти, повинен обдумати найголовніше — куди рухається країна, яким чином, що той чи інший кандидат пропонує для цього зробити. Я зважив. Сподіваюсь, всі це зробили», — зазначив Святослав Вакарчук.

Окрім цього, артист відверто розповів, чого не вистачає українській політиці. За словами Святослава Вакарчука, державі бракує політичної культури, а жоден із кандидатів на пост президента не вніс цього у свою програму.

«Найголовніше, що потрібно Україні сьогодні, на мою думку — це зміна політичної культури. На жаль, ніхто із 39 кандидатів не пропонує цього. Ми бачимо велику кількість імен, але не знаємо, хто за ними стоїть. Ми бачимо багато гасел і красивих слів, але дуже мало реальних ідей та дієвих алгоритмів їх втілення. Ми бачимо величезну кількість обіцянок, але є дуже маленька ймовірність, що їх виконають. Тобто та культура залишилась незмінною», — зазначив Святослав Вакарчук.

Не оминув Святослав Вакарчук досить гострого питання від журналістів щодо парламентських виборів. Артист не дав чіткої відповіді, чи з'явиться його ім'я у бюлетенях.

Схожі новини