Передплата 2024 «Добра кухня»

Львів «окупували» тітушки

У четвер, 27 березня, Львів заполонили заїжджі тітушки. Молоді хлопці характерної зовнішності, вбрані у темний одяг (зазвичай, у куртку з капюшоном) кучкувалися у центрі міста вже десь з обіду.

Нагадаю, цього дня на Львівщину приїхав президент України Петро Порошенко. Спочатку він відвідав Стрий та Дрогобич, а ввечері, близько 18.00, мав виступити на мітингу біля Оперного театру.

Напередодні мітингу тітушки вишикувались біля пам'ятника Тарасу Шевченкові. Їх було чимало, кілька сотень. Одні утворили «ланцюг», щоб їх не можна було роз'єднати, інші «змійкою» бродили поміж людей.

Львів'яни, які прийшли на мітинг, були шоковані цим видовищем. Багато хто не міг зрозуміти, що це за хлопці і які їхні наміри. Поліція (спецпризначенці) стала по периметру мітингу, захистивши учасників віча від цих тітушок. Деяким львів'янам, які прийшли на мітинг із запізненням, не сподобалось, що не можуть підійти ближче до сцени, але поліція в такий спосіб убезпечувала можливі провокації з боку підозрілих молодих хлопців.

Коли мітинг почався, тітушки за командою своїх керівників почали вигукувати :"Свинарчуки" та «Де відрубані руки?» Причому їхні керівники мали гучномовці та динамік-підсилювач звуку. Відтак намагалися перекричати виступ президента. Але це їм не вдалося, бо були досить далеко від сцени.

Усі фото автора

Схожі новини