Передплата 2024 «Добрий господар»

«Ми відкрили другий фронт — боротьби з бідністю. І перші постріли вже пролунали…» — П. Порошенко.

  • 28.03.2019, 20:32
  • 963

Під час виступу у Стрию П. Порошенко розповів, на що буде робити акцент якщо переобереться на другий термін.

За словами Президента, окрім збройного протистояння російським окупантам існує «фронт боротьби з бідністю». Над допомогою малозабезпеченому населенню Петро Порошенко найактивніше працюватиме під час другої каденції.

«В першу чергу ми маємо звернути увагу і допомогти пенсіонерам. Це індексація, тобто підвищення пенсій. У Львівській області це стосується півмільйона людей. Наступний крок — монетизація субсидій. Щоб 210 господарств Львівщини отримали живі гроші. І ще одна категорія — це багатодітні родини. Зараз крім пакету малюка з 1 квітня виплачуватимуть прожитковий мінімум кожній третій, четвертій дитині», — розповів президент.

Чинний Президент запевнив, що в майбутньому українці можуть уникнути підвищення ціни на газ.

«В цьому немає популізму, це абсолютно чітка і прорахована робота. Ми тільки розпочинаємо компенсацію втрат від економічної кризи, яку спричинила російська агресія», — зазначив президент.

Президент також подякував українцям за підтримку.

«Я прошу кожного повірити в реалістичність подолання бідності та досягнення економіки майбутнього. Як вірили в асоціацію, в зону вільної торгівлі з Євросоюзом. Повірили у Томос. На жаль ці зміни не є незворотніми. Багато що можна „відкрутити“ назад. Варто лише помилитися з вибором 31 березня», — підсумував П.Порошенко.

Схожі новини