Передплата 2024 «Добра кухня»

Президент України Петро Порошенко відвідав Стрий

На стрийському Майдані Незалежності зібралось більше 10 тисяч охочих послухати промову Петра Порошенка

Майже годину президент розповідав про здобутки протягом своєї каденції: «Сьогодні ми йдемо до свободи, повертаючись у європейську сім’ю. Спільними зусиллями ми повертаємось до Європи. Ми — українці — вибороли безвіз. У молитвах і боротьбі ми добилися отримання Томосу. Ми зняли з українського народу 300-річне московське ярмо, щоб бути вільними. Ми проходимо шлях декомунізації, як символ нового шляху України», — зазначив Глава держави.

«Ми відновлюємо пам"ять про героїв національно-визвольної війни. Щоб стати самими собою, а не «братьями великоруського народу», — підкреслив президент.

Також президент розповів, що кілька разів на місяць відвідує передову і наголосив на відновленні та зміцненні армії за час своєї каденції.

«Ми зуміли створити армію, яка зупинила агресора. Я і досі з жахом згадую перші місяці війни, коли хлопцям та дівчатам на фронті ми не могли завести не те, що бронежилети і каски — їх взагалі не було на озброєнні української арміі. І я дякую волотерам із Львівщини та Стрия. Нам вдалося відродити армію разом з волонтерським десантом», — наголосив П. Порошенко.

Схожі новини