Передплата 2024 «Добра кухня»

Підозрюваний у вбивстві водія BlaBlaCar росіянин, який підірвався в Києві, причетний до стрілянини у Мукачевому

  • 26.03.2019, 17:12
  • 809

Загиблий від вибуху у столичній багатоповерхівці Луан Кінгісепп, якого підозрювали у вбивстві водія BlaBlaCar Тараса Познякова, входив у підрозділ «Правого сектору», який влаштував на Закарпатті стрілянину в липні 2015 року.

Про це на своєму сайті заявив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, передає УНН.

«28-річний Луан Кінгісепп, котрий загинув від вибуху в київській багатоповерхівці минулої суботи (23.03), входив до підрозділу „Правого сектору“ „Сонечко“, який влаштував стрілянину в Мукачеві в липні 2015 року», — йдеться у повідомленні Москаля.

За його словами, після стрілянини Луан Кінгісепп разом зі спільником Дмитром Голубом втекли із Закарпаття, а у квітні 2016 року їх запідозрили у вбивстві водія BlaBlaCar Тараса Познякова.

Нагадаємо, 4 квітня 2016 року Тарас Позняков, який автомобілем вирушив зі Львова до Києва, зник.

Пізніше поліція знайшла його автомобіль.

У квітні 2016 року правоохоронці встановили двох підозрюваних осіб, причетних до вбивства Тараса Познякова. Ними виявилися 36-річний Дмитро Голуб, житель Чернівців, та 25-річний Луан Кінгісепп, громадянин Росії.

На початку серпня 2016 року на Хмельниччині поліція затримала Дмитра Голуба.

Іншого підозрюваного, Луана Кінгісеппа, оголосили у міжнародний розшук.

23 березня 2019 року в одній з квартир в будинку на проспекті Науки загинув громадянин РФ, розшукуваний за підозрою у вбивстві. Попередньою причиною вибуху стало необережне поводження з вибухівкою.

Загиблим виявився громадянин Р Ф Луан Кінгісепп, 1991 року народження, якого було оголошено в розшук за підозрою у вбивстві водія BlaBlaCar Тараса Познякова.

Схожі новини