Передплата 2024 «Добрий господар»

З королем і королевою Іспанії стався конфуз: подружжя годину сиділо в літаку, бо в аеропорту не могли знайти відповідний трап

  • 25.03.2019, 20:43
  • 918

Король Іспанії Феліпе VI і королева Летісія, 24 березня прилетіли в Аргентину, але вони протягом години не могли вийти з літака.

Про це пише «Еспресо» із посиланням на Milenio.com

Їх авіалайнер Airbus 310 приземлився в аеропорту Хорхе Ньюбері в центрі Буенос-Айреса. Там королівську сім'ю вже чекала офіційна делегація на чолі з міністрами закордонних справ Аргентини та Іспанії. Але Феліпе VI і Летісія не змогли вийти з літака — трап, який їм подали, виявився занадто низьким.

Рішення проблеми зайняло майже годину. Спочатку літак королівської сім'ї хотіли відправити в інший аеропорт Буенос-Айреса, де використовуються більш високі трапи.

Потім з'ясувалося, що в аеропорту Хорхе Ньюбері теж є відповідний трап; його подають президенту Аргентини Маурісіо Макрі. Проблема полягала в тому, що трап був замкнений в ангарі, який відкривається за відбитком пальців.

Людину, яка може його відкрити, вдалося знайти не відразу. В результаті ангар відкрили, і Феліпе VI з Летісією спустилися на землю.

Схожі новини