Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Заяви Тимошенко містять ознаки політичного шахрайства», — штаб Порошенка

Володимир Зеленський — далеко не єдиний кандидат, фігурою якого Ігор Коломойський «ходить» на цих виборах

Кандидат у президенти Юлія Тимошенко та олігарх Ігор Коломойський ведуть узгоджену спільну кампанію проти кандидата Петра Порошенка, а заяви Тимошенко містять ознаки політичного шахрайства.

Про це заявили у передвиборчому штабі кандидата у президенти Петра Порошенка.

«Черговий фейк від Тимошенко — поширення нею дезінформації про нібито початок проти Порошенка кримінальних проваджень кіпрським судом та низкою європейських антикорупційних органів. … Заява Тимошенко містить ознаки політичного шахрайства, і Юлія Володимирівна мала б вибачитися за свідоме тиражування неправди», — заявили у штабі.

У Порошенка підкреслили, що неправдивість тверджень Тимошенко спростували у Європейському бюро з питань протидії зловживанням та шахрайству (OLAF), де заявили, що не відкривали ніяких розслідувань щодо президента України.

«Ще одним джерелом поширення фейку став інтернет-ресурс, редагований та модерований відомим чорним піарником, який свою справу прикриває репортерським статусом на каналі „1+1“. Така синхронізація зусиль ще раз доводить, що Володимир Зеленський — далеко не єдиний кандидат, фігурою якого Ігор Коломойський „ходить“ на цих виборах. Так само він поставив і на Юлію Тимошенко», — йдеться у заяві штабу Порошенка.

Схожі новини