Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Скандального танцюриста Полуніна прилаштували на нову посаду: не Париж, зате патріотичненько

  • 23.03.2019, 17:34
  • 959

Деякий час артист балету залишався безробітним, але тепер, здається, удача посміхнулася Полунину

Про це повідомляє Знай.ua.

Скандальний артист балету Сергій Полунін, який встиг прославитися на весь світ не лише своєю творчістю, але й образливими висловлюваннями, нарешті отримав надію на повернення до танцювальної кар'єри.

Як відомо, після кількох скандальних реплік Полуніна про Путіна і його режим, Паризька опера і модельні агентства Франції розірвали з ним всілякі угоди.

Деякий час артист балету залишався безробітним, але тепер, здається, удача посміхнулася Полуніну — йому пообіцяли роботу в балетній школі в Севастополі. Не Париж, звичайно, зате патріотичненько.

Компенсація явно непорівнянна з втратами Полуніна, тим більше, що танцювальне училище ще не побудовано та існує лише в планах. Але артист вже встиг похвалитися, що бачить себе на посаді художнього керівника школи.

Нагадаємо, що улюбленець Путіна Сергій Полунін, який нещодавно загруз в новому скандалі своїми різкими висловлюваннями в Instagram, втратив роботу і спонсорів в особі російської влади.

«Поганий хлопчик балету втратив практично все — акторську і модельну роботу, виступи на конференції Ted, спонсорів», — стверджує The Guardian.

У січні 2019 року Паризька опера відмовилася співпрацювати з ним, оскільки він писав гомофобські і сексистські пости. Guardian отримала пропозицію від його менеджера про інтерв'ю, в якому Полунін хотів пояснити свою позицію.

Він розповів, що завжди хотів зберігати нейтралітет, об'єднати всі сторони і «навчити світ любити», а пост про Путіна, від якого нібито виходить світло, написав після прогулянки в пустелі Катару в якості «маніфесту любові».

Схожі новини